Tiilikaton pinnoitus / KAttopinnoitus Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Lahti ja koko Etelä-SUomi

TIILIKATON PINNOITUS JA TIIVISTYS

Tiilikaton pinnoitus ammattitaidolla Helsingin, Espoon, Vantaan, Tampereen, Lahden ja koko Etelä-Suomen alueella. Kattoa ei kannata uusia ellei se todellakin ole jo elinkaarensa päässä. Tämä pätee myös tiilikattoihin! Kysy meiltä mikä tiilikattosi tila ja huoltotarve on ja annamme sinulle kustannustehokkaimman ratkaisun! Tarjoamme tiilikaton pinnoitus ja korjauspalvelua edullisesti alueella Helsinki-Vantaa-Espoo-Tampere-Lahti ja koko Etelä-Suomi.

Tiilikatteiden huolto on ensiarvoisen tärkeää, jotta huokoisten materiaalien veden virtaus saadaan taattua ja rakenteellisen kosteuden aikaansaamat ongelmat minimoitua. Tehdasvalmisteisen tiilikaton pinnoitus alkaa rapautumaan jo noin 6 vuoden käytön jälkeen.

Radikaalisti 70-luvulta vähentyneet ilmansaasteet eivät enää kulkeudu sadeveden mukana huokoisille tiilikatteille, tämä puhtaampi sadevesi luo oivan kasvualustan kaikenlaisille sammaljuurille ja maa-aineksille, jotka saavat ravinnetta betonitiilien kalkista. Huonokuntoinen, huokoistunut tiilikate antaa hyvän tartuntapohjan juurille.

Edellä mainittujen seikkojen sekä huokoisen tiilen kosteusrasituksen vuoksi on ensiarvoisen tärkeää huoltaa tiilikatteita riittävän usein.

Pinnoitus ei ainoastaan uudista katteiden visuaalista ulkonäköä, vaan muodostaa hengittävän, lujan ja pitkä-kestoisen suojan betonitiilikatteille. Hyvin huollettuna tiilikate on erittäin pitkäikäinen!

Pinnoituksen ohella tiivistämme usein kattoikkunoiden, kattoluukkujen ja tuuletusläpivientien juuria Enkopur-tekniikalla. Pitkäkestoisilla pysyvillä tiivistyksillä on tärkeä merkitys katteen elinkaaren jatkamisella ja kattovuotojen ennalta ehkäisemisessä!

Isorubber: paksukalvopinnoitus huonokuntoisille tiilikatteille.
Enkopur: kuitukangasvahvisteinen pysyvästi elastinen kaikkien katteiden ja pintamateriaalien varma tiivistysmenetelmä. CE-sertifikaatin mukainen tekninen elinkaari jopa 25 vuotta.ota yhteyttä ja Pyydä tarjous >>

Omakotitalon, rivitalon ja kerrostalon katon pinnoitus (tiilikaton pinnoitus): Uusimaa: mm. Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää,  Porvoo, Lohja, Nummela, Sipoo. Päijät- ja Kanta-Häme: mm. Lahti, Orimattila, Heinola, Hämeenlinna, Forssa. Pirkanmaa: mm. Tampere, Orivesi, Nokia, Valkeakoski, Pirkkala, Lempäälä ja Ylöjärvi. Satakunta: mm. Pori ja Rauma.  Etelä-Savo: mm. Mikkeli ja Savonlinna.