050 594 5923

KATTURVATUOTTEET

KATTOTURVATUOTTEET – VARMISTA TURVALLISUUTESI KATOLLA

Housetek myy ja asentaa luotettavat lumiesteet, kattosillat, seinä- ja lapetikkaat, sekä nuohoustasot turvallisuuden takaamiseksi niin kaduilla, kuin katoillakin! Meiltä myös laadukkaat LUX TOP -putoamissuojaimet!

Kattosaneerausten ja –tarkastusten ohella kokenut asentajatiimimme suorittaa myös kattoturvalaitteiden asennuksia. Tarjoamme vanhojen osien poiston ja poiskuljetuksen, niiden kiinnitysten ja läpivientien varmistuksen ja tiivistyksen, kuten myös kokonaan uudet tuotteet asennuksineen urakkana tai tuntityönä, tarvikkeineen asiakkaan tarpeiden mukaan.

Varmistattehan, että työnteko katolla on turvallista!

Meiltä tilattavissa mm. putoamissuojapaketti, johon kuuluu ruostumattomasta teräksestä valmistettu jälkiasennettava ankkurointipiste kolmelle henkilölle sekä yläpuolinen lumieste (toimii kaikille kattomateriaaleille).

Tarjoamme kattoturvatuotteet edullisesti alueella Helsinki-Vantaa-Espoo-Tampere-Lahti ja koko Etelä-Suomi!

PYYDÄ TARJOUS >>

LUX TOP –PUTOAMISSUOJA – Ruostumaton ja laadukas putoamissuoja katoille ja kattotyöskentelijälle!

LUX Top -putoamissuoja on ruostumaton ja erilaisiin kattomateriaaleihin soveltuva putoamissuojain. LUX Top- ankkurointi- / putoamissuojapisteet sopivat erityisen hyvin peltikatoille, jolloin kattoon ei tarvitse tehdä reikää vaan ankkurointipiste puristetaan saumaan kiinni.

Lux Top TURVA YKKÖNEN

LUX Top Turva YKKÖNEN -putoamissuojain on nopea kiinnittää momenttiavaimella konesaumaan 50 newtonin voimalla. Lux Top Turva YKKÖNEN -putoamissuojain sopii kiinteistöön pysyväksi yhden henkilön kiinnityspisteeksi tai henkilökohtaiseksi kattotyöntekijän turvavarusteeksi joka kulkee mukana katoilla joissa on puutteelliset kiinnittymismahdollisuudet.


Hinta asennettuna 195+alv.

OTA YHTEYTTÄ >>

Lux Top TURVA KOLMONEN

LUX Top Turva KOLMONEN –putoamissuojain on erinomainen vaihtoehto, jos kiinnityspisteeseen pitää saada kytkettyä turvallisesti useampi henkilö. Lux Top Kattoturva KOLMONEN on putoamissuojainjärjestelmä, johon voi kiinnittyä jopa kolme kattotyöskentelijää!

Hinta asennettuna 430+alv.

OTA YHTEYTTÄ >>


24H VUOTOPÄIVYSTYS
OtA YHTEYTTÄ >>