050 594 5923


KATTOMAALAUS

KATTOMAALAUS

KATTOMAALAUS (PELTIKATON MAALAUS) – ENKE MULTI PROTECT® (EMP)

Peltikaton maalaus onnistuu ENKE MULTI PROTECT®- (EMP) korroosiosuojavärillä. ENKE MULTI PROTECT on pitkäikäinen, säänkestävä akryylihartsi, joka on saatavilla kuutena perusvärinä, sekä tilattavissa isommille pinta-aloille. EMP kattomaalaus on mm. erinomaisen tarttuvuuden takia loistava vaihtoehto niin uusille, kuin vanhoille, sään kuluttamille metalli- ja muovipinnoille.ᅠTeemme EMP kattomaalauksen käsityömenetelmin teloin ja pensselein varmistaaksemme parhaan ja pitkäkestoisen lopputuloksen!

Tarjoamme kattomaalaus ja huoltopalveluita edullisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Tampere, Lahti ja koko Etelä-Suomi!

EMP kattomaalauksen yhteydessä käytettävä pohjustusaine 933 sulkee ruostuneelta pinnalta hapen pois, jolloin ruostuminen pysähtyy. Pohjustuskäsittelyn ansiosta voimme suojata myös pitkälle pintaruostuneet katot täydellä takuulla!

EMP:n takuu 2 vuotta!

PYYDÄ TARJOUS >>


24H VUOTOPÄIVYSTYS
OtA YHTEYTTÄ >>

KATTOMAALAUS ETELÄ-SUOMESSA

Kattomaalaus / peltikaton maalaus alueella: Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää, Porvoo, Lohja, Nummela, Sipoo, Kauniainen, Hanko, Inkoo, Karkkila, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Raasepori, Siuntio, Vihti ja muu Uusimaa. 

Kattomaalaus / peltikaton maalaus alueella: Lahti, Orimattila, Heinola, Hämeenlinna, Forssa ja koko Häme. 

Kattomaalaus / peltikaton maalaus alueella: Tampere, Orivesi, Nokia, Valkeakoski, Pirkkala, Lempäälä ja Ylöjärvi ja koko Pirkanmaa.