KATTOMAALAUS

KATTOMAALAUS (PELTIKATON MAALAUS) – ENKE MULTI PROTECT® (EMP)

Peltikaton maalaus onnistuu ENKE MULTI PROTECT®- (EMP) korroosiosuojavärillä. ENKE MULTI PROTECT on pitkäikäinen, säänkestävä akryylihartsi, joka on saatavilla kuutena perusvärinä, sekä tilattavissa isommille pinta-aloille. EMP kattomaalaus on mm. erinomaisen tarttuvuuden takia loistava vaihtoehto niin uusille, kuin vanhoille, sään kuluttamille metalli- ja muovipinnoille.ᅠTeemme EMP kattomaalauksen käsityömenetelmin teloin ja pensselein varmistaaksemme parhaan ja pitkäkestoisen lopputuloksen!

Tarjoamme kattomaalaus ja huoltopalveluita edullisesti alueella Helsinki-Vantaa-Espoo-Tampere-Lahti ja koko Etelä-Suomi!

EMP kattomaalauksen yhteydessä käytettävä pohjustusaine 933 sulkee ruostuneelta pinnalta hapen pois, jolloin ruostuminen pysähtyy. Pohjustuskäsittelyn ansiosta voimme suojata myös pitkälle pintaruostuneet katot täydellä takuulla!

EMP:n takuu 2 vuotta!

ota yhteyttä ja Pyydä tarjous >>

Omakotitalon, rivitalon ja kerrostalon kattomaalaus (peltikaton maalaus) alueella: Uusimaa: mm. Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää,  Porvoo, Lohja, Nummela, Sipoo. Päijät- ja Kanta-Häme: mm. Lahti, Orimattila, Heinola, Hämeenlinna, Forssa. Pirkanmaa: mm. Tampere, Orivesi, Nokia, Valkeakoski, Pirkkala, Lempäälä ja Ylöjärvi. Satakunta: mm. Pori ja Rauma.  Etelä-Savo: mm. Mikkeli ja Savonlinna.