Katto vuotaa? 24H KATTOPÄIVYSTYS palvelee Helsingin, Espoon, Vantaan, Tampereen ja koko Etelä-SUomen alueella

Katto vuotaa? Kattoikkuna vuotaa? Katossa reikä?

Jos katto vuotaa vaikka keskellä talvea, niin sen voi korjata edullisesti eikä kattoa tarvitse välttämättä uusia. Housetek Kattotyöt tarjoaa 24h kattovuotopäivystyksen erikoispalveluna kattovuotojen kartoituksia ja kattovuotojen välittömiä tiivistyksiä säästä riippumatta Arctic Seal erikoismassalla. Pysyvät tiivistykset suoritamme pitkäkestoisella Enkopur-tekniikalla. Pitkäkestoisilla tiivistyksillä katon käyttöikää voidaan jatkaa jopa kymmeniä vuosia oikean katon muun huollon ohessa. Kattovuotokartoituksesta ja tiivistyksistä laaditaan aina kuvallinen raportti.

Katon vuotokohdat voidaan paikata kehittelemiemme menetelmien avulla. Tiivistämme kattovuotoalueen heti vuodon ilmettyä  joko ENKOPUR®-tekniikalla tai Arctic Seal kuituvahvisteisella erikoismassalla. Molemmat menetelmät toimivat pakkaskeleilläkin kehittämiemme erikoistekniikoiden avulla. Käytämme markkinoiden parhaita saksalaisvalmisteisia Enke Werk-tuotteita.

Ensimmäiset talvitiivistykset suoritimme menestyksekkäästi vuonna 2011 Ullanlinnan ja Oulunkylän kaupunginosissa Helsingissä. ENKOPUR®:ia on asennettu parhaimmillaan hyvinkin talvisessa -14°C:n lämpötilassa vain kaksi tuntia ennen lumisadetta. Em. tiivistykset ovat edelleen vuonna 2020 kiinni katemateriaalissa – takuulla ja vesitiiviisti.

Meillä on päivittäinen kokemus kattovuotojen selvittämisestä ja korjaamisesta. Suoritamme vuosittain n. 500 kattovuotokartoitusta ja tiivistystä.

Jos katto vuotaa, tarjoamme kattopäivystys / katon vuotopäivystystä edullisesti alueella Helsinki-Vantaa-Espoo-Tampere-Lahti ja koko Etelä-Suomi! Meidät tunnetaan nopeudesta ja laadusta! Tilaa meidät paikalle ja huomenna kattosi on tiivistetty ja korjausraportti postissasi!

ota yhteyttä ja Pyydä tarjous >>

Katto vuotaa? 24h kattovuotopäivystys alueella: Uusimaa: mm. Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää,  Porvoo, Lohja, Nummela, Sipoo. Päijät- ja Kanta-Häme: mm. Lahti, Orimattila, Heinola, Hämeenlinna, Forssa. Pirkanmaa: mm. Tampere, Orivesi, Nokia, Valkeakoski, Pirkkala, Lempäälä ja Ylöjärvi. Satakunta: mm. Pori ja Rauma.  Etelä-Savo: mm. Mikkeli ja Savonlinna.