050 594 5923


ENKOPUR -TIIVISTYKSET

ENKOPUR®

LAATUA JA VARMUUTTA USEILLE PINNOILLE

Enkopur® on saumaton, pysyvästi elastinen vesihöyryä läpäisevä ja säänkestävä polyuretaanimassa joka antaa pysyvän suojan saumoille, läpivienneille, vuotokohdille ym. deltaljeille. Tuote kestää hyvin niin auringonpaistetta, kuin pakkastakin.​

Enkopur® on testattu lämpötilavälillä - 45 °C[ - + 100 °C] ja tuote on pysyvästi elastinen. Käsitelty pinta on kestänyt niin sadetta, tuulta, auringonpaahdetta, kuin lumitöitäkin. Housetek takaa asennukselle vähintään kahden vuoden takuun. CE-sertifikaatin mukainen elinikä on jopa 25 vuotta. Katto tulee kuitenkin tarkastaa säännöllisin väliajoin. Housetek Oy on suorittanut kattojen vesitiivistyksiä Enkopur® -tekniikalla jo yli 300 kohteessa eri puolella Suomea, yli puolet osoitteista sijaitsevat Helsingin ydinkeskustan arvokiinteistöissä.​

Enkopur®-tekniikka on alun perin suunniteltu ja tarkoitettu pidentämään katon elinkaarta ja tuotteen avulla voidaan tarjota niin vanhalle, kuin uudellekin katolle huomattavasti pidempi elinikä korjaamalla vain vahingoittuneet ja / tai riskialttiit alueet (uusissa katoissa loivat lappeet, alin vaakasauma jalkakourun padotuskorkeuden alapuolella jne).

Enkopur® on yksikomponenttinen, pysyvästi elastinen vesihöyryä läpäisevä polyuretaanipohjainen massa joka asennetaan tiivistettävälle pinnalle käsityönä yhdessä polyflex-kuitukankaan kanssa. Tuote soveltuu useimmille kattopinnoille (pelti, huopa, tiili, bitumi, kupari, lasi, puu). Tekniikan käyttö / asennus vaatii maahantuoja Ab Rooftech Finland Oy:n sertifikaatin.

Tarjoamme Enkopur-tiivistys / kattotiivistys ja huoltopalveluita edullisesti alueella Helsinki-Vantaa-Espoo-Tampere-Lahti ja koko Etelä-Suomi!

Myönnämme kaikille Enke-asennuksille vähintään 2 vuoden takuun!

PYYDÄ TARJOUS >>


24H VUOTOPÄIVYSTYS
OtA YHTEYTTÄ >>

ENKOPUR-TIIVISTYS ETELÄ-SUOMESSA

Enkopur-tiivistys (saumojen, läpivientien ja kattojen tiivistys) alueella: Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää, Porvoo, Lohja, Nummela, Sipoo, Kauniainen, Hanko, Inkoo, Karkkila, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Raasepori, Siuntio, Vihti ja muu Uusimaa. 

Enkopur-tiivistys (saumojen, läpivientien ja kattojen tiivistys) alueella: Lahti, Orimattila, Heinola, Hämeenlinna, Forssa ja koko Häme. 

Enkopur-tiivistys (saumojen, läpivientien ja kattojen tiivistys) alueella: Tampere, Orivesi, Nokia, Valkeakoski, Pirkkala, Lempäälä ja Ylöjärvi ja koko Pirkanmaa.