050 594 5923


ENKOPUR -TIIVISTYKSET HELSINKI, ESPOO JA VANTAA

ENKOPUR® -kattosaneeraus ja kattotiivistys

LAATUA JA VARMUUTTA USEILLE PINNOILLE

Enkopur® on saumaton, pysyvästi elastinen vesihöyryä läpäisevä ja säänkestävä polyuretaanimassa joka antaa pysyvän suojan saumoille, läpivienneille, vuotokohdille ym. deltaljeille. Tuote kestää hyvin niin auringonpaistetta, kuin pakkastakin.​ Tarjoamme Enkopur® -kattosaneeraus ja kattotiivistyspalvelut alueella Helsinki, Vantaa, Espoo ja koko Uusimaa. 

Enkopur®-tekniikka on alun perin suunniteltu ja tarkoitettu pidentämään katon elinkaarta ja tuotteen avulla voidaan tarjota niin vanhalle, kuin uudellekin katolle huomattavasti pidempi elinikä korjaamalla vain vahingoittuneet ja / tai riskialttiit alueet (uusissa katoissa loivat lappeet, alin vaakasauma jalkakourun padotuskorkeuden alapuolella jne). Tutustu Enkopur -menetelmään tarkemmin.

Tarjoamme Enkopur-tiivistys / kattotiivistys ja huoltopalveluita edullisesti alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa. Lisäksi palvelemme Hämeen ja Pirkanmaan alueella.

Myönnämme kaikille Enke-asennuksille vähintään 2 vuoden takuun!

PYYDÄ TARJOUS >>


24H VUOTOPÄIVYSTYS
OtA YHTEYTTÄ >>

ENKOPUR -KATTOTIIVISTYS JA KATTOSANEERAUS HELSINKI, VANTAA JA ESPOO

Enkopur -kattosaneeraus ja kattotiivistys alueella: Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää, Porvoo, Lohja, Nummela, Sipoo, Kauniainen, Hanko, Inkoo, Karkkila, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Raasepori, Siuntio, Vihti ja muu Uusimaa.