HuopaKATON PINNOITUS / KATTOPINNOITUS Helsinki, Espoo, vantaa, Tampere ja koko Etelä-Suomi

HUOPAKATON PINNOITUS

Huopakaton pinnoitus ammattitaidolla Helsingin, Espoon, Vantaan, Tampereen, Lahden ja koko Etelä-Suomen alueella. Housetek Oy tarjoaa laadukasta, mutta edullista huopakaton pinnoitus ja korjauspalvelua. Enkonol on hupakaton (bitumikaton) pinnoitukseen tarkoitettu, liuotinpohjainen paksupinnoite, joka soveltuu erityisesti kuluneiden huopakattojen pinnoittamiseen. Enkonol pinnoitteen lisäksi mahdolliset epätiiveydet ja katon ongelmakohdat tiivistetään ENKOPUR® -tiivistysmassalla ennen kattopinnoitteen levittämistä.

Enkonol soveltuu myös peltikattojen ruosteensuojaukseksi ja kuitusementtikattojen yläpinnan suojaukseksi!

Tarjoamme huopakaton pinnoitus ja korjauspalvelua omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin, sekä teollisuushalleihin edullisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Tampere, Lahti ja koko Etelä-Suomi!ota yhteyttä ja Pyydä tarjous >>

Omakotitalon, rivitalon ja kerrostalon katon pinnoitus / huopakaton pinnoitus: Uusimaa: mm. Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää,  Porvoo, Lohja, Nummela, Sipoo. Päijät- ja Kanta-Häme: mm. Lahti, Orimattila, Heinola, Hämeenlinna, Forssa. Pirkanmaa: mm. Tampere, Orivesi, Nokia, Valkeakoski, Pirkkala, Lempäälä ja Ylöjärvi. Satakunta: mm. Pori ja Rauma.  Etelä-Savo: mm. Mikkeli ja Savonlinna.