050 594 5923

HUOPAKATON PINNOITUS / KATTOPINNOITUS HELSINKI, ESPOO, VANTAA, TAMPERE JA KOKO ETELÄ-SUOMI

Huopakaton pinnoitus ammattitaidolla Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Lahti ja koko Etelä-Suomi. Housetek Oy tarjoaa laadukasta, mutta edullista huopakaton pinnoitus ja korjauspalvelua.

Enkonol on hupakaton (bitumikaton) pinnoitukseen tarkoitettu, liuotinpohjainen paksupinnoite, joka soveltuu erityisesti kuluneiden huopakattojen pinnoittamiseen. Enkonol pinnoitteen lisäksi mahdolliset epätiiveydet ja katon ongelmakohdat tiivistetään ENKOPUR® -tiivistysmassalla ennen kattopinnoitteen levittämistä.Enkonol soveltuu myös peltikattojen ruosteensuojaukseksi ja kuitusementtikattojen yläpinnan suojaukseksi!

Tarjoamme huopakaton pinnoitus ja korjauspalvelua omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin, sekä teollisuushalleihin edullisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Tampere, Lahti ja koko Etelä-Suomi!

PYYDÄ TARJOUS >>


24H VUOTOPÄIVYSTYS
OtA YHTEYTTÄ >>

HUOPAKATON PINNOITUS ETELÄ-SUOMESSA

Huopakaton pinnoitus alueella: Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää, Porvoo, Lohja, Nummela, Sipoo, Kauniainen, Hanko, Inkoo, Karkkila, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Raasepori, Siuntio, Vihti ja muu Uusimaa. 

Huopakaton pinnoitus alueella: Lahti, Orimattila, Heinola, Hämeenlinna, Forssa ja koko Häme. 

Huopakaton pinnoitus alueella: Tampere, Orivesi, Nokia, Valkeakoski, Pirkkala, Lempäälä ja Ylöjärvi ja koko Pirkanmaa.