050 594 5923

HUOPAKATON PINNOITUS HELSINKI, ESPOO, VANTAA JA KOKO UUSIMAA

Huopakaton pinnoitus ammattitaidolla Helsinki, Vantaa, Espoo ja koko Uusimaa. Housetek Oy tarjoaa laadukasta, mutta edullista huopakaton pinnoitus ja korjauspalvelua. 

Teemme huopakaton pinnoistustyöt Enkonol -kattopinnoitteella. Enkonol on hupakaton (bitumikaton) pinnoitukseen tarkoitettu, liuotinpohjainen paksupinnoite, joka soveltuu erityisesti kuluneiden huopakattojen pinnoittamiseen. Enkonol pinnoitteen lisäksi mahdolliset epätiiveydet ja katon ongelmakohdat tiivistetään ENKOPUR® -tiivistysmassalla ennen kattopinnoitteen levittämistä.Enkonol soveltuu myös peltikattojen ruosteensuojaukseksi ja kuitusementtikattojen yläpinnan suojaukseksi!

Tarjoamme huopakaton (bitumikaton) pinnoitus-, korjaus- ja saneeraustyöt omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin, sekä teollisuushalleihin edullisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo ja koko Uusimaa.

PYYDÄ TARJOUS >>


24H VUOTOPÄIVYSTYS
OtA YHTEYTTÄ >>

HUOPAKATON PINNOITUS HELSINKI, VANTAA JA ESPOO

Huopakaton / bitumikaton pinnoitus- ja korjaus alueella: Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää, Porvoo, Lohja, Nummela, Sipoo, Kauniainen, Hanko, Inkoo, Karkkila, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Raasepori, Siuntio, Vihti ja muu Uusimaa.