KATON TIIVISTYS

PIDENNÄ KATTOSI ELINKAARTA - TAKUU VÄHINTÄÄN 2 VUOTTA!

Enkopur on katon vuotokohtien, saumojen, läpivientien ym. Tiivistämiseen tarkoitettu polyuretaanimassa. Enkopur kattotiivistys soveltuu tiilikaton, peltikaton ja huopakaton (bitimukaton) tiivistämiseen. Enkopur®-kattotiivistys on suunniteltu pidentämään katon elinkaarta korjaamalla vain vahingoittuneet ja / tai riskialttiit alueet. Enkopur-kattotiivistys kestää loistavasti niin sadetta, tuulta, auringonpaistetta, kuin pakkastakin.

Tarjoamme kattotiivistys / katon tiivistys ja korjauspalveluita edullisesti alueella Helsinki-Vantaa-Espoo-Tampere-Lahti ja koko Etelä-Suomi!

Enkopur kattotiivistyksen vaiheet:
1.    Kattopinta puhdistetaan tiivistettävältä alueelta ja alue rajataan teipein.
2.    Pinta pohjustetaan tiivistettävän pinnan materiaalin mukaan valitulla   pohjusteaineella.
3.    Enkopur® -massa levitetään pinnalle telalla tai siveltimellä.
4.    Massan päälle levitetään polyflex-kangas.
5.    Toinen kerros Enkopur®-massaa lisätään kankaan päälle.Tiivistys on välittömästi vesitiivis, kestää rankemman sateen 24 tuntia tiivistyksestä!

Housetek Oy takaa Enkopur-asennukselle vähintään kahden vuoden takuun! Katto on syytä silti tarkistaa säännöllisin väliajoin.


ota yhteyttä ja Pyydä tarjous >>

Omakotitalon, rivitalon ja kerrostalon katon tiivistys (tiilikaton, peltikaton ja huopakaton tiivistys): Uusimaa: mm. Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää,  Porvoo, Lohja, Nummela, Sipoo. Päijät- ja Kanta-Häme: mm. Lahti, Orimattila, Heinola, Hämeenlinna, Forssa. Pirkanmaa: mm. Tampere, Orivesi, Nokia, Valkeakoski, Pirkkala, Lempäälä ja Ylöjärvi. Satakunta: mm. Pori ja Rauma.  Etelä-Savo: mm. Mikkeli ja Savonlinna.