050 594 5923

KATON TIIVISTYS HELSINKI, ESPOO JA VANTAA

KATON TIIVISTYS HELSINKI, ESPOO, VANTAA JA UUSIMAA

PIDENNÄ KATTOSI ELINKAARTA - TAKUU VÄHINTÄÄN 2 VUOTTA!

Housetek Oy on kattotiivistysten ammattilainen Helsingin, Espoon, Vantaan ja koko Uudenmaan alueella. Tarjoamme katon tiivistystä Enkopur -menetelmällä. Enkopur on katon vuotokohtien, saumojen, läpivientien ym. tiivistämiseen tarkoitettu polyuretaanimassa. 

Enkopur on monikäyttöinen ja soveltuu tiilikaton, peltikaton ja huopakaton (bitimukaton) tiivistämiseen. Enkopur®-kattotiivistys on suunniteltu pidentämään katon elinkaarta korjaamalla vain vahingoittuneet ja / tai riskialttiit alueet. Enkopur-kattotiivistys kestää loistavasti niin sadetta, tuulta, auringonpaistetta, kuin pakkastakin.

Katon korjaus ja katon tiivistys edullisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, ja koko Uusimaa. 


Housetek Oy takaa Enkopur -asennukselle vähintään kahden vuoden takuun! Katto on syytä silti tarkistaa säännöllisin väliajoin.

PYYDÄ TARJOUS >>


24H VUOTOPÄIVYSTYS
OtA YHTEYTTÄ >>

KATON TIIVISTYS HELSINKI, VANTAA JA ESPOO

Katon tiivistys (peltikaton-, huopakaton-, ja tiilikaton tiivistys) alueella: Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää, Porvoo, Lohja, Nummela, Sipoo, Kauniainen, Hanko, Inkoo, Karkkila, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Raasepori, Siuntio, Vihti ja muu Uusimaa.