KATTOpesut

Kattojen pesut kaikille katemateriaaleille!

Katon pesu on tärkeä osa katon huoltoa joka usein jää viimeisten huoltotöiden joukkoon vaikkakin se on yksi tärkeimmistä kiinteistön huollettavista elementeistä. Pelti- ja tiilikatto on suositeltavaa painepestä kerran pari huoltomaalausten tai pinnoitusten välissä niin katteen elinkaari pidentyy ja myös huoltomaalaus / pinnoitusväli pitenee.

Epäpuhtaudet katolla aiheuttavat pinnan ruostumista ja ne voivat aiheuttaa veden kulkeutumista vedenohjausreittien ulkopuolelle ja pahimmassa tapauksessa rakenteisiin. Pesemme katteen huolellisesti oikeaa painetta ja välineitä käyttäen. Katon pesun yhteydessä havainnoimme samalla koko katon mahdolliset piilossa olleet ongelmat joista kirjaamme työn jälkeen maininnan ja korjausehtotukset raporttiin joka kirjataan jokaisesta työstämme, myös pesuista. 

Tarjoamme kattopesut edullisesti alueella Helsinki-Vantaa-Espoo-Tampere-Lahti ja koko Etelä-Suomi!

ota yhteyttä ja Pyydä tarjous >>

Omakotitalon, rivitalon ja kerrostalon kattopesut alueella: Uusimaa: mm. Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää,  Porvoo, Lohja, Nummela, Sipoo. Päijät- ja Kanta-Häme: mm. Lahti, Orimattila, Heinola, Hämeenlinna, Forssa. Pirkanmaa: mm. Tampere, Orivesi, Nokia, Valkeakoski, Pirkkala, Lempäälä ja Ylöjärvi. Satakunta: mm. Pori ja Rauma.  Etelä-Savo: mm. Mikkeli ja Savonlinna.