050 594 5923

KATTOpesut Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko UUSIMAA

Kattojen pesut kaikille katemateriaaleille!

Housetek Oy on kattojen ammattilainen. Tarjoamme monipuoliset kattopalvelut; katon kuntotarkastukset, kattopinnoitukset, kattomaalaukset ja kattopesut Helsingin, Espoon, Vantaan ja koko Uudenmaan alueella. Tarjoamme kattopesut kaikille kattomateriaaleille; tiilikaton, peltikaton ja huopakaton pesut alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa. Katon pesu on tärkeä osa katon huoltoa joka usein jää viimeisten huoltotöiden joukkoon vaikkakin se on yksi tärkeimmistä kiinteistön huollettavista elementeistä. Peltikaton ja tiilikaton pesu on suositeltava toteuttaa kerran tai kaksi maalausten / katon pinnoitusten välissä. Siten kate pysyy mahdollisimman hyvässä kunnossa ja samalla huoltomaalaus- / pinnoitusväli pitenee. 

Epäpuhtaudet katolla aiheuttavat pinnan ruostumista ja ne voivat aiheuttaa veden kulkeutumista vedenohjausreittien ulkopuolelle ja pahimmassa tapauksessa rakenteisiin. Suoritamme kattopesut huolellisesti oikeaa painetta ja välineitä käyttäen. Katon pesun yhteydessä havainnoimme samalla koko katon mahdolliset piilossa olleet ongelmat joista kirjaamme työn jälkeen maininnan ja korjausehtotukset raporttiin joka kirjataan jokaisesta työstämme, myös pesuista. 

Tarjoamme kattopesut (tiilikaton-, huopakaton- ja peltikaton pesu) edullisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo ja koko Uusimaa.

PYYDÄ TARJOUS >>


24H VUOTOPÄIVYSTYS
OtA YHTEYTTÄ >>

KATTOPESUT HELSINKI, VANTAA JA ESPOO

Peltikaton-, tiilikaton- ja huopakaton- pesu / kattopesut alueella: Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää, Porvoo, Lohja, Nummela, Sipoo, Kauniainen, Hanko, Inkoo, Karkkila, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Raasepori, Siuntio, Vihti ja muu Uusimaa.