050 594 5923


EDULLINEN KATTOREMONTTI

EDULLINEN KATTOREMONTTI HELSINKI, ESPOO, VANTAA, TAMPERE JA KOKO ETELÄ-SUOMI

EDULLINEN KATTOREMONTTI? ENKOPUR KATTOSANEERAUS ON HYVÄ VAIHTOEHTO KATTOREMONTILLE

Kattoremontti on aina merkittävä investointi niin taloyhtiölle kuin omakotitaloasujallekin. Jos katto on rakenteellisesti tullut elinkaarensa loppuun ei täyskattoremontilta voida välttyä. Olemme kuitenkin huomanneet vuosien aikana, että olemme pystyneet saneeraamaan Enkopur -menetelmällä todella huonokuntoisiakin kattoja. Tarjoamme varman ja nykyaikaisen saneeraustavan, joka on lisäksi myös edullinen sekä takuunalainen vaihtoehto perinteiselle täyskattoremontille.

Housetek Oy:llä on Enkopur-tekniikasta jo yli kymmenen vuoden ja tuhansien tiivistettyjen kohteiden kokemukset joten Enkopur toimii todistetusti ja varmasti Suomen haastavissa olosuhteissa ja mitä erilaisemmilla katoilla. CE-sertifikaatin mukainen tekninen elinkaari tuotteelle on jopa 25 vuotta.Tarjoamme Enkopur -kattosaneeraukset / edulliset kattoremontit alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere sekä koko Etelä-Suomi. 

PYYDÄ TARJOUS >>

Katon kuntotarkastus kattoremontin suunnittelun pohjana

Mikäli olet epävarma kattosi kunnosta tai siitä minkälainen kattoremontti tulisi toteuttaa, niin ole yhteydessä meihin. Tarjoamme katon kuntotarkastus ja kuntoarviopalvelua sekä pystymme katon kuntotarkastuksen avulla arvioida katon nykytilanteen ja mahdollisia ratkaisuvaihtoehtoja. Tutustu  katon kuntotarkastus -palveluumme! 

TUTUSTU >>

Enkopur menetelmä

Enkopur on tarkoitettu tyypillisten katon riski-/vuotokohtien korjaukseen. Näitä ovat esimerkiksi kattojen saumat ja läpiviennit. Enkopur on katon tiivistämiseen tarkoitettu polyuretaanimassa. Enkopur kattotiivistysmenetelmä soveltuu niin tiilikattojen, peltikattojen, kuin huopakattojenkin tiivistämiseen. Enkopur®-kattosaneeraus pidentää katon elinkaarta ja on hyvä vaihtoehto kattoremontille, koska ainoastaan vahingoittuneet ja riskialttiit alueet saneerataan. Tutustu Enkopur -kattotiivistykseen!

TUTUSTU >>


24H VUOTOPÄIVYSTYS
OtA YHTEYTTÄ >>

EDULLINEN KATTOREMONTTI ETELÄ-SUOMESSA

Omakotitalon, rivitalon ja kerrostalon kattosaneeraus ja edullinen kattoremontti  alueella: Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää, Porvoo, Lohja, Nummela, Sipoo, Kauniainen, Hanko, Inkoo, Karkkila, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Raasepori, Siuntio, Vihti ja muu Uusimaa. 

Omakotitalon, rivitalon ja kerrostalon kattosaneeraus ja edullinen kattoremontti alueella: Lahti, Orimattila, Heinola, Hämeenlinna, Forssa ja koko Häme. 

Omakotitalon, rivitalon ja kerrostalon kattosaneeraus ja edullinen kattoremontti alueella: Tampere, Orivesi, Nokia, Valkeakoski, Pirkkala, Lempäälä ja Ylöjärvi ja koko Pirkanmaa.