050 594 5923


EDULLINEN KATTOREMONTTI HELSINKI, ESPOO JA VANTAA

EDULLINEN KATTOREMONTTI HELSINKI, VANTAA, ESPOO JA UIUSIMAA

EDULLINEN KATTOREMONTTI HELSINGIN TAI UUDENMAAN ALUEELLA? ENKOPUR KATTOSANEERAUS ON HYVÄ VAIHTOEHTO KATTOREMONTILLE

Kattoremontti on aina merkittävä investointi niin taloyhtiölle kuin omakotitaloasujallekin. Jos katto on rakenteellisesti tullut elinkaarensa loppuun ei täyskattoremontilta voida välttyä. Olemme kuitenkin huomanneet vuosien aikana, että olemme pystyneet saneeraamaan Enkopur -menetelmällä todella huonokuntoisiakin kattoja. Tarjoamme varman ja nykyaikaisen saneeraustavan, joka on lisäksi myös edullinen sekä takuunalainen vaihtoehto perinteiselle täyskattoremontille. Tarjoamme edulliset kattoremontit Enkopur menetelmällä Helsingin, Espoon, Vantaan ja koko Uudenmaan alueella. 

Housetek Oy:llä on Enkopur-tekniikasta jo yli kymmenen vuoden ja tuhansien tiivistettyjen kohteiden kokemukset joten Enkopur toimii todistetusti ja varmasti Suomen haastavissa olosuhteissa ja mitä erilaisemmilla katoilla. CE-sertifikaatin mukainen tekninen elinkaari tuotteelle on jopa 25 vuotta.Tarjoamme Enkopur -kattosaneeraukset / edulliset kattoremontit alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere sekä koko Etelä-Suomi. 

Enkopur KATTOSANEERAUS HELSINKi, ESPOO, VANTAA JA KOKO UUSIMAA

Enkopur on tarkoitettu tyypillisten katon riski-/vuotokohtien korjaukseen. Näitä ovat esimerkiksi kattojen saumat ja läpiviennit. Enkopur on katon tiivistämiseen tarkoitettu polyuretaanimassa. Enkopur kattotiivistysmenetelmä soveltuu niin tiilikattojen, peltikattojen, kuin huopakattojenkin tiivistämiseen. Tarjoamme edulliset kattoremontit / Enkopur kattosaneeraukset alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa. Enkopur®-kattosaneeraus pidentää katon elinkaarta ja on hyvä vaihtoehto kattoremontille, koska ainoastaan vahingoittuneet ja riskialttiit alueet saneerataan. Tutustu Enkopur -kattotiivistykseen!

TUTUSTU >>


24H VUOTOPÄIVYSTYS
OtA YHTEYTTÄ >>

EDULLINEN KATTOREMONTTI HELSINKI, VANTAA JA ESPOO

Enkopur -kattosaneeraus ja edullinen kattoremontti alueella: Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää, Porvoo, Lohja, Nummela, Sipoo, Kauniainen, Hanko, Inkoo, Karkkila, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Raasepori, Siuntio, Vihti ja muu Uusimaa.