050 594 5923

Katto vuotaa HELSINGIn, ESPOON, VANTAAN TAI MUUN UUDENMAAN ALUEELLA?

Katto vuotaa? Kattoikkuna vuotaa? Katossa reikä?

Kun katto vuotaa, se on syytä korjata heti ennen lisävaurioiden syntyä. Housetek Oy on kattovuotokorjausten ja kattovuotopaikannusten ammattilainen alueella Helsinki, Vantaa, Espoo ja koko Uusimaa. Jos katto vuotaa vaikka keskellä talvea, niin sen voi korjata edullisesti eikä kattoa tarvitse välttämättä uusia. Joskus kattovuoto voi sattua muutoinkin hyväkuntoiselle katolle ulkoisista iskuista tai huolimattomasti toteutetuista kattotöistä. Tarjoamme 24h kattovuotopäivystyksen erikoispalveluna kattovuotojen kartoituksia ja kattovuotojen välittömiä tiivistyksiä säästä riippumatta Arctic Seal erikoismassalla. Pysyvät tiivistykset suoritamme pitkäkestoisella Enkopur-tekniikalla. Pitkäkestoisilla tiivistyksillä katon käyttöikää voidaan jatkaa jopa kymmeniä vuosia oikean katon muun huollon ohessa. Kattovuotokartoituksesta ja tiivistyksistä laaditaan aina kuvallinen raportti.


Meillä on päivittäinen kokemus kattovuotojen selvittämisestä ja korjaamisesta. Suoritamme vuosittain n. 500 kattovuotokartoitusta ja tiivistystä.

Housetek Oy on päivystävä kattoliike (katto vuotaa / kattopäivystys / katon vuotopäivystys) alueella Helsinki, Vantaa, Espoo ja koko Uusimaa. 

Meidät tunnetaan nopeudesta ja laadusta! Tilaa meidät paikalle ja huomenna kattosi on tiivistetty ja korjausraportti postissasi!

PYYDÄ TARJOUS >>


24H VUOTOPÄIVYSTYS
OtA YHTEYTTÄ >>

KATTO VUOTAA HELSINKI, VANTAA JA ESPOO

Päivystävä kattoliike / katto vuotaa alueella: Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää, Porvoo, Lohja, Nummela, Sipoo, Kauniainen, Hanko, Inkoo, Karkkila, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Raasepori, Siuntio, Vihti ja muu Uusimaa.