050 594 5923


TIILIKATON PINNOITUS HELSINKI, ESPOO, VANTAA JA UUSIMAA

TIILIKATON PINNOITUS HELSINKI, ESPOO, VANTAA JA UUSIMAA

Tiilikaton pinnoitus ammattitaidolla Helsingin, Espoon, Vantaan ja Uudenmaan alueella. Kattoa ei kannata uusia ellei se todellakin ole jo elinkaarensa päässä. Tämä pätee myös tiilikattoihin! Kysy meiltä mikä tiilikattosi tila ja huoltotarve on ja annamme sinulle kustannustehokkaimman ratkaisun! Housetek Oy on tiilikattojen huoltojen ja kunnossapitotöiden ammattilainen. Tarjoamme tiilikaton pinnoitus ja -saneeraustyöt edullisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo ja koko Uusimaa. 

Tiilikatteiden huolto on ensiarvoisen tärkeää, jotta huokoisten materiaalien veden virtaus saadaan taattua ja rakenteellisen kosteuden aikaansaamat ongelmat minimoitua. Tehdasvalmisteisen tiilikaton pinnoitus alkaa rapautumaan jo noin 6 vuoden käytön jälkeen. Huokoisen tiilen kosteusrasituksen vuoksi on ensiarvoisen tärkeää huoltaa tiilikatteita riittävän usein.

Pinnoitus ei ainoastaan uudista katteiden visuaalista ulkonäköä, vaan muodostaa hengittävän, lujan ja pitkä-kestoisen suojan betonitiilikatteille. Hyvin huollettuna tiilikate on erittäin pitkäikäinen. Pyydä tarjous tiilikaton pinnoitus ja saneeraustöistä alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa. 

Isorubber: paksukalvopinnoitus huonokuntoisille tiilikatteille.

Enkopur: kuitukangasvahvisteinen pysyvästi elastinen kaikkien katteiden ja pintamateriaalien varma tiivistysmenetelmä. CE-sertifikaatin mukainen tekninen elinkaari jopa 25 vuotta.

PYYDÄ TARJOUS >>


24H VUOTOPÄIVYSTYS
OtA YHTEYTTÄ >>

TIILIKATON PINNOITUS HELSINKI, VANTAA JA ESPOO

Tiilikaton pinnoitus alueella: Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää, Porvoo, Lohja, Nummela, Sipoo, Kauniainen, Hanko, Inkoo, Karkkila, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Raasepori, Siuntio, Vihti ja muu Uusimaa.