050 594 5923

LATTIAN PINNOITUS

LAADUKAS JA TURVALLINEN LATTIAN  PINNOITUS

ENKOPUR® lattiapinnoitus on mm. parvekkeiden, sekä kovan kulutuksen alaisten betoni ja sementtilattioiden pinnoitukseen soveltuva lattiapinnoite. ENKOPUR- lattiapinnoitus on on sään-, UV-säteilyn- ja kemikaalien kestävä sekä helppohoitoinen ratkaisu lattialle. Sirottelemalla värillisiä muovihiutaleita pinnoitteen päälle voidaan luoda optisesti näyttäviä ja koristeellisia pintoja, sekä torjua liukkautta.

Housetek E-Teamin työnjohtaja Markus Saano on suorittanut ENKOPUR®-lattia- ja terassipinnoituksiin oikeuttavan sertifikaatin Enke-Werkin tehtaalla Saksan Dusseldorfissa. Tämän ansioista olemme johtava ENKOPUR®- asentaja Suomessa. Referenssejämme ovat mm. Kapteeninkatu 11:n ulkoparvekkeiden (ENKOPUR®kvartsihiekkapinta) ja Omenahotelli Yrjönkatu / TFiF kiinteistön jätehuoneiden ENKOPUR-kestopinnoite kovaan kulutukseen

Tarjoamme parvekkeen ja betonilattian pinnoitus ja korjauspalvelua edullisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Tampere, Lahti ja koko Etelä-Suomi!

PYYDÄ TARJOUS >>

ENKOPUR® – LAATUA JA KESTÄVYYTTÄ

Enke-Werkin kehittämä, yksikomponenttinen ENKOPUR® parvekkeiden ja terassien pinnoitejärjestelmä tarjoaa diffuusiokykynsä ansiosta pitkäkestoisen, turvallisen ratkaisun päällystekerrosten muodostamiseen niin terasseille kuin parvekkeille. Kestonsa ansiosta se soveltuu käytettäväksi monilla eri rakennuskohteiden alustoilla kovan kulutuksen alaisena sekä asennettavaksi myös vanhan pinnan päälle, parhaiten kuitenkin mineraalisille pinnoille, esim. betonille ja sementille, joiden yleisimpiä ongelmia ovat hilseilevä maali, halkeamien kautta tunkeutuva kosteus ja haurastuvat perustukset, kuten myös puutteet nykyvaatimusten mukaisissa turvallisuuskriteereissä.

Tuote on sään-, UV-säteilyn- ja kemikaalien kestävä sekä helppohoitoinen. Sirottelemalla värillisiä muovihiutaleita pinnoitteen päälle voidaan luoda optisesti näyttäviä ja koristeellisia pintoja ja torjua liukkautta. Yhdessä ENKOPUR®-vesitiivistystekniikan kanssa on mahdollista valmistaa vesitiiviitä parvekkeiden, terassien ja patioiden pitkään kauniina pysyviä pintoja, joilla on loistavat mekaaniset ominaisuudet. ENKOPUR®-pinnoitteen todistetusti erinomaisen diffuusiokyvyn ansiosta voidaan estää kosteuden aiheuttamia vaurioita rakenteissa pitkäkestoisesti.

PYYDÄ TARJOUS >>


24H VUOTOPÄIVYSTYS
OtA YHTEYTTÄ >>

LATTIAN PINNOITUS ETELÄ-SUOMESSA

Lattian pinnoitus alueella: Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää, Porvoo, Lohja, Nummela, Sipoo, Kauniainen, Hanko, Inkoo, Karkkila, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Raasepori, Siuntio, Vihti ja muu Uusimaa. 

Lattian pinnoitus alueella: Lahti, Orimattila, Heinola, Hämeenlinna, Forssa ja koko Häme. 

Lattian pinnoitus alueella: Tampere, Orivesi, Nokia, Valkeakoski, Pirkkala, Lempäälä ja Ylöjärvi ja koko Pirkanmaa.