050 594 5923

KATON KUNTOTARKASTUS HELSINKI, VANTAA JA ESPOO

KATON KUNTOTARKASTUS JA KUNTOARVIOT

Housetek Oy on kattojen ammattilainen. Katto on kiinteistön tärkein elementti joten sitä on erityisen tärkeä myös huoltaa oikein. Tarjoamme katon kuntotarkastus- ja kuntoarviot alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa. 

Katon kuntotarkastus on syytä tehdä silmämääräisesti aina, kun katolla käy. Kevät- ja syyshuoltotarkastusten yhteydessä tarkastamme yleisesti katon kunnon, turvavarusteet, sadevesijärjestelmät ja niiden mahdolliset sulatusjärjestelmät. Pienet työt kuten sulatuskaapeleiden asettaminen takaisin kouruun, lokin pesän poisto tai vedenulosheittäjän tukkeuman poisto kuuluvat hintaan. Lähetämme katon kuntotarkastuksesta myös sähköisen lyhyen raportin.

Säännöllinen katon kuntotarkastus auttaa suunnittelemaan katon saneeraustarpeita, sekä mahdolliset aiheutuneet vauriot saadaan korjattua mahdollisimman nopeasti, että vahingot eivät pääse laajenemaan.  Katon kuntotarkastus ja kuntoarvio edullisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo ja koko Uusimaa.

VARMISTA KATTOSI KUNTO - TILAA KATON KUNTOTARKASTUS

Housetekin E-Teamiltä voit tilata myös kirjallisen katon kuntokartoituksen joko suppeana tai laajana version tarpeen mukaan. Kartoitus antaa talon päättäjille hyvän työkalun kiinteistön elinkaaren suunnitteluun ja tärkeää informaatiota katon kunnosta ja sen turvallisuudesta.

Tarjoamme katon kuntotarkastusta ja kuntoarviot edullisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo ja koko Uusimaa. 

KATON KUNTOKARTOITUS HINTA:

Suppea kuntokartoitus:    350 € + alv 24% Tutustu palvelusisältöön tästä linkistä!
Laaja kuntokartoitus:  575 € +alv 24% Tutustu palvelusisältöön tästä linkistä!

​(Hinnat koskevat alle 1500 m²:n kokoisia kattoja)

PYYDÄ TARJOUS >>

KATON KUNTOTARKASTUS HELSINKI, VANTAA JA ESPOO

Katon kuntotarkastus ja kuntoarvio alueella: Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää, Porvoo, Lohja, Nummela, Sipoo, Kauniainen, Hanko, Inkoo, Karkkila, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Raasepori, Siuntio, Vihti ja muu Uusimaa.