KATON PINNOITUS / KATTOPINNOITUS

HUOPAKATON PINNOITUS

Housetek Oy tarjoaa laadukasta, mutta edullista huopakaton pinnoitus ja korjauspalvelua. Enkonol on hupakaton (bitumikaton) pinnoitukseen tarkoitettu, liuotinpohjainen paksupinnoite, joka soveltuu erityisesti kuluneiden huopakattojen pinnoittamiseen. Enkonol pinnoitteen lisäksi mahdolliset epätiiveydet ja katon ongelmakohdat tiivistetään ENKOPUR® -tiivistysmassalla ennen kattopinnoitteen levittämistä.

Enkonol soveltuu myös peltikattojen ruosteensuojaukseksi ja kuitusementtikattojen yläpinnan suojaukseksi!

Tarjoamme huopakaton pinnoitus ja korjauspalvelua omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin, sekä teollisuushalleihin!

Tarjoamme huopakaton pinnoitus ja korjauspalvelua edullisesti alueella Helsinki-Vantaa-Espoo-Tampere-Lahti ja koko Etelä-Suomi!

TIILIKATON PINNOITUS

Housetek Oy tarjoaa myös laadukasta tiilikaton pinnoitusta ammattitaidolla! Tiilikaton pinnoitus toteutetaan dyny-pinnoitteella.

Tarjoamme tiilikaton pinnoitus ja korjauspalvelua edullisesti alueella Helsinki-Vantaa-Espoo-Tampere-Lahti ja koko Etelä-Suomi!

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

KATSO YRITYSVIDEOMME!

Omakotitalon, rivitalon ja kerrostalon katon pinnoitus (tiilikaton ja huopakaton pinnoitus): Uusimaa: mm. Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää,  Porvoo, Lohja, Nummela, Sipoo. Päijät- ja Kanta-Häme: mm. Lahti, Orimattila, Heinola, Hämeenlinna, Forssa. Pirkanmaa: mm. Tampere, Orivesi, Nokia, Valkeakoski, Pirkkala, Lempäälä ja Ylöjärvi. Satakunta: mm. Pori ja Rauma.  Etelä-Savo: mm. Mikkeli ja Savonlinna.