REMONTTIPALVELUT

Housetek Oy tarjoaa kattosaneerausten ja kiinteistöhuollon lisäksi kattavan valikoiman remontointipalveluja. Suoritamme kylpyhuone, -sauna- ja pintaremontit ammattitaidolla tarvittavine lupineen.

Meiltä voitte tilata myös ulkona ja korkeanpaikantöinä suoritettavat korjaus- ja rakennustyöt, sähkötyöt sekä kosteusmittaukset.

Toteutamme kaikki remonttityöt ammattitaitoisesti, sovittuja aikatauluja noudattaen sekä asiakasta informoiden. Tarjoamme remontit niin yksityisille tahoille kuin asunto-osakeyhtiöillekin.

Tarjoamme remonttipalvleut edullisesti alueella Helsinki-Vantaa-Espoo-Tampere-Lahti ja koko Etelä-Suomi!

​Tiedustelut:

Markus Saano, toimitusjohtaja

p. 050-594 5923

markus.saano@housetek.fi

​Referenssejämme mm:

- Liikehuoneiston FCUK rakentaminen kauppakeskus Kluuvissa.

- As Oy Kuusitorpan (Kuusisaari) kylpyhuoneiden saneeraus ja​ pihasuunnittelu, kivitöiden toteutus.

- Lukuisia yksityisasuntojen pienremontteja sekä keittiöiden ja kylpyhuoneiden saneerauksia​ pääkaupunkiseudulla.

- Kymmeniä vesivahinkosaneerauksia Helsingin ydinkeskustassa (putkivahingot kellarista ullakkoasuntoihin sekä talvien​ 2009-2012  jäljiltä aiheutuneet vesivuodot asuntoihin ja vintille).

- Asunto-osakeyhtiöille porraskäytävien maalauksia, muita sisä- ja ulkomaalaustöitä, pyörä- ja jätekatosten rakentamista, saunaosastojen saneerauksia, kivitöitä, istutuksia, pihasuunnitelmia ja –toteutuksia jne.

- Enke-Werkin erikoiskestäviä terassi- ja lattiapinnoituksia (ENKETOP,​ Enke-Floors).

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

KATSO YRITYSVIDEOMME!

Remonttipalvelut alueella: Uusimaa: mm. Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää,  Porvoo, Lohja, Nummela, Sipoo. Päijät- ja Kanta-Häme: mm. Lahti, Orimattila, Heinola, Hämeenlinna, Forssa. Pirkanmaa: mm. Tampere, Orivesi, Nokia, Valkeakoski, Pirkkala, Lempäälä ja Ylöjärvi. Satakunta: mm. Pori ja Rauma.  Etelä-Savo: mm. Mikkeli ja Savonlinna.